Menu
Your Cart

Струнни инструменти

Струнни музикални инструменти - разнообразни производители и модели

Куфар с карбоново покритие за цигулка с размер 4/4 Място за 2 лъка за цигулка Голям вътрешен джоб за аксесоари Лек и удобен ..
300.00лв.
КОЛАН ERNIE BALL КОЛАН ERNIE BALL
Най-продавано
Производител: ERNIE BALL
КОЛАН ЗА КИТАРА ERNIE BALL 2" Полипропилен с кожени краища Минимална дължина - 38" Максимална дължина - 68" Ширина - 2" Налични цветове: черен, тъмно син, сив, червен (посочете в заявката)..
15.00лв.
МандолинаСтрунник - никел.Ключове - отворени, никел.Гриф - палисандър.Горна част - липа.  ..
220.00лв.
МАСЛО ЗА ГРИФ LEMON OIL МАСЛО ЗА ГРИФ LEMON OIL
Най-продавано
Производител: DUNLOP Продуктов код: 05052
ПРЕПАРАТ ЗА ПОДДРЪЖКА НА ГРИФ - ЛИМОНОВО МАСЛО - 118 ml ПРЕМАХВА ПЕТНА ОТ НЕЛАКИРАНИ ПОВЪРХНОСТИ.  СВАЛЕТЕ СТРУНИТЕ. РАЗКЛАТЕТЕ ШИШЕТО ПРЕДИ УПОТРЕБА.  НАНЕСЕТЕ МАЛКО КОЛИЧЕСТВО НА ЧИСТА КЪРПА, ВТРИЙТЕ И ПОЧИСТЕТЕ   НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА ВЪРХУ ГРИФ ОТ КЛЕН (MAPLE) ! ДА НЕ СЕ ПРЕГЛ..
13.00лв.
Производител: DUNLOP Продуктов код: 01212
Препарат за почистване и поддържане на струни Dunlop Ultraglide 65 59 ml ДА НЕ СЕ ПРЕГЛЪЩА. ПРИ ПРЕГЛЪЩАНЕ НЕ ПРЕДИЗВИКВАЙТЕ ПОВРЪЩАНЕ! ВЪЗМОЖНО Е ДА РАЗДРАЗНИ СЪЩЕСТВУВАЩИ КОЖНИ РАНИ. ПРИ ПОПАДАНЕ В ОЧИТЕ МИЙТЕ ПОНЕ 15 МИНУТИ. ..
11.00лв.
Производител: D'ADDARIO
ЩИФТОВЕ (ПЪПЧЕТА) ЗА ПОСТАВЯНЕ НА КОЛАН (ПРЕЗРАМКА) КОМПЛЕКТ 2 БРОЯ ЕЛИПСОВИДНА ФОРМА, ХРОМ ПОДХОДЯЩИ ЗА ВСЕКИ ИНСТРУМЕНТ ..
15.00лв.
ТУНЕР - ЩИПКА ТУНЕР - ЩИПКА
Най-продавано
Производител: MILLENIUM Продуктов код: Тунер
Тунер с режим на настройка: хроматичен, китара, бас, цигулка, укулеле;  A4: 440Hz Дисплей (LCD)  Щипка-клипс за захващане към инструмента 3V батерия (CR2032) - 1 бр. в комплекта..
15.00лв.
Производител: FENDER Продуктов код: e-speed
ТУНЕР ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСКА КИТАРА E-SPEED FENDER ВХОД С ЖАК ТУНЕРЪТ НАСТРОЙВА САМО МИ-СТРУНА ХАЛКА-КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ  ..
8.00лв.
Показани от 1 до 8 от 8 (1 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето изживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И GDPR