Menu
Your Cart

Блог за свободното време RSS Feed

14 март ROLAND TR-808
0 452
Легендарен хардуер от миналия век се завръща днес като софтуер!  Roland TR-808 е произвел световноизвестни любими хитове от 80-те, а Kanye West му посвети цял албум. През 1978 г. Roland създават CompuRhythm CR-78 - първата ритъм-машина, с която потре..
27 февр. МОРСКИЯТ ОРГАН В ЗАДАР
0 610
В Задар, Хърватия е построен интересен музикален инструмент - морски орган. Вграден е в стълбите и алеите по крайбрежието на Адриатическо море през 2005 година. Идеята е на архитект Никола Башич. Реализацията на проекта получава Европейската награда ..
10 февр. СЪР ЕЛТЪН
lightsri 0 421
Прощалното турне на Елтън Джон, започнало през 2018 - Farewell Yellow Brick Road, е възобновено след 2-годишно прекъсване.В публикация на официалната страница на музиканта е споделена покана: "Каня двама да бъдат VIP гости в последния концерт от турн..
04 февр. ЛЮТИЕР MATTEO PONTIGGIA
lightsri 0 213
And just like that - докато се разхождах в Бергамо през юли, открих лютиерската работилница на maestro Matteo Pontiggia.Беше зает, затова предпочетох да разгледам отвън, без да преча.Той е учил в I.P.I.A.L.L - Antonio Stradivari, Cremona, Italia. Със..
07 ян. ВИОЛИНОВ КЛЮЧ СОЛ
0 2013
Ключът СОЛ е наричан още виолинов ключ. Огражда втората линия от петолинието. Показва мястото на нота G (сол) от първа октава g1. Виолиновият ключ се използва при нотиране на най-високите тонове: гласът сопран, както и в партиите на инструментите циг..
01 дек. ДА ЗАПАЗИМ СЛУХА
lightsri 0 377
На 14 януари 2022 година се навършват 40 години от първото предаване за хора с увреден слух, излъчено по БНТ. Силният звук е определян като един от най-големите врагове на здравето. По нормативите на СЗО за безопасен за здравето звук се счита този по..
01 окт. АРХИВИ
lightsri 0 340
Усмивки от времето на дисковете, когато клубовете бяха пълни, лампите бяха халогенни и китарите трябваше да са много цветни: https://iblmusic.blogspot.com/..
Показани от 1 до 7 от 7 (1 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето изживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И GDPR